Cizre Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : (486) 616 19 96
Belgegeçer : (486) 616 19 96
WEB https://cizreanadoluimamhatiplisesi.meb.k12.tr
Adres : KUŞTEPE KÖYÜ KUŞTEPE_1 KÜME EVLERİ CİZRE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO: 38 CİZRE / ŞIRNAK
VİZYON : Eğitim ortamında yüksek beklentileri olan bir topluluk oluşturarak yaşam boyu öğrenme ve kişisel gelişim ile sonuçlanan bir işbirliği geliştirerek başarıları meydana çıkarmak, öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
MİSYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
BAŞARILAR : TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ Okulumuz Cizre Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimlerde, okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır. Kuruluşu 1988 olan okulumuz tarihinde ilk defa beyaz bayrak almıştır.

Öğretim Şekli :Normal - Tekli
Saatler : 08.30 - 15.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : Arapça - İngilizce
Isınma : Kömür / Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Kuştepe Mevkii İdil Çevreyolu Okullar Bölgesi No:23 Cizre/ŞIRNAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 10 dk. İl merkezine 45 dk. uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : EVLİYA ÇELEBİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI--SADA KÜLTÜR, SANAT VE EDEBİYAT PROGRAMI "KÖYÜMDE TİYATRO VAR" PROJESİ